Ласкаво запрошуємо вас до нас в бібліотеку! Відвідайте, не пошкодуєте

Ласкаво запрошуємо до нас в бібліотеку! Відвідайте,не пошкодуєте!

понеділок, 26 березня 2012 р.

Поїздка в Херсон!

23 березня ми брали участь в обласному конкурсі "Кращий читач року". Новопавлівку представляла учениця 6 класу - Кляпко Анастасія. Хоч ми й не зайняли першого місця, але позитивних вражень отримали масу. Після конкурсу, концертної програми, церемонії нагородження - ми зробили собі невеличку екскурсію по місту: відвідали музей природи міста, побували біля пам'ятника Г.О. Потьомкіну, приклонилися до святих ікон в Єкатерининському соборі, поласували морозивом. Наша Анастасія рада новим знайомствам зі своїми  однолітками, тепер будуть нові друзі для спілкування. Та й планів на канікули теж прибавилось: виріс список книг, для обов'язкового читання на канікулах. Тепер думаємо - де ці книги дістати, бо у нашій бібліотеці їх, на жаль, немає. Ось такою була наша поїздка.


6 коментарів:

  1. Дякую, пані Людмило! Сама необхідна зараз - "Гойдалки над степом", навіть в районній бібліотеці її немає. А ще твори Лесі Вороніної,Олеся Ільченко, Наталії Крофтс, Ірен Роздобудько, Марини Павленко, Леоніда Марченко. Книги з найпопулярніших дитячих серій, видавництва "Зелений пес": 12 балів, для читання під партою. Як наші діти-читачі можуть знати про цих письменників, як ми не можемо дати книги для прочитання. Та й самі, хоч як соромно признатися, не читали їх.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я з вами Ларисо Миколаївно повністю згодна, та ще й коли побуваєш на обласних конкурсах то повертаєшся додому з важким серцем.

      Видалити
    2. Шановна Ларисо Миколаївно, будь ласка, залишить Вашу електронну адресу на моїй сторінці (http://www.artkavun.kherson.ua/natasha_crofts.htm у рядку для імейла, там тільки я зможу її побачити) - і я за Вами зв'яжусь, щоб переслати для бібліотеки декілька книг. Їх, дійсно, дуже важко знайти у вільному продажу, бо кількість примірників кожного видання дуже маленька.
      З повагою,
      Наталя Крофтс

      Видалити
  2. Пані Ларисо, я подумаю, але ще раджу запитати на сторінці Бібліомосту - може хто з бібліотекарів знає, де можна їх замовити і на яких умовах. Зрештою, завжди можна знайти, хто подарує ;)))) була б сама книжка

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, пані Людмило за підказку. Обов'язково так і зроблю!

    ВідповістиВидалити