Ласкаво запрошуємо вас до нас в бібліотеку! Відвідайте, не пошкодуєте

Ласкаво запрошуємо до нас в бібліотеку! Відвідайте,не пошкодуєте!

четвер, 16 червня 2016 р.

Побажання бійцям АТО!

Ось ця книжка прилетіла в маленьку Новопавлівку з далекого, але рідного Тернопілля. 
За ідеї сучасної Тернопільської письменниці Марії Баліцької, почали її заповнювати діти Тернопілля. На кожній сторінці діти писали своє побажання воїну АТО! Продовжили - діти Новопавлівки. Щирі, правдиві, побажання йдуть від серця маленьких дітей, несуть тепло, радість, надію кожному солдату, адже їх теж хтось чекає вдома. 
Книжка заповнена повністю. Ми вирішили передати її в 95 Аеромобільну Десантну дивізію, 13 батальйону, туди, де проходив службу рідний брат Марії Баліцької, а  мій чоловік Шаваровський Володимир Йосипович, який буз з друзями в АТО, оберігаючи наш спокій. В пам'ять про Володимира на річницю смерті в серпні місяці, ми передамо солдатам цю книжку разом з новими книгами письменниці. Дякую Марії Йосипівні за ідею, разом ми втілили її в життя. Сподіваюсь, солдатам  побажання піднімуть настрій, додадуть віри та сил. Хай, читаючи ці щирі слова, кожен з них ніби побуває вдома і почує голос рідної дитини. Хай кожен солдат буде впевнений, що його чекають вдома, що йому довіряють своє життя тисячі маленький і дорослих українців. З поверненням, солдате! Хай буде мир та спокій на всій планеті.




1 коментар:

  1. Моя книжка називається "Пелюстки Маминого Щастя" . Ідея заповнити їїї побажаннями бійцям АТО народилася в часі зустрічей з юними читачами в бібліотеках Тернополя з нагоди Дня бібліотекаря, продовжили заповнювати й під час зустрічей з інших нагод - усього понад 50 книг, які я щоразу передавала захисникам України. Саме оця книжка дивом залишилася в моїй сумочці, і коли Володя приїхав навідати маму, яку я доглядаю у Тернополі, "Пелюстки Маминого Щастя" потрапили мені на очі - і я радо подарувала її братові. Володимир сказав, що передасть книгу побратимам особисто, як тільки поправить здоров'я і набереться сил, але...
    Але Бог мав на нього Свій план... Царство Небесне Володимиру і Вічна Пам'ять бійцю АТО В.Й. Шаваровському.
    Дякую Ларисі Миколаївній і Новопавлівським діточкам за втілення ідеї у життя - заради Миру і Злагоди, Добра і їхнього щасливого Дитинства.
    З повагою Марія Баліцька .

    ВідповістиВидалити