Ласкаво запрошуємо вас до нас в бібліотеку! Відвідайте, не пошкодуєте

Ласкаво запрошуємо до нас в бібліотеку! Відвідайте,не пошкодуєте!

понеділок, 14 березня 2016 р.

Теплий промінь березневий Розбудив дзвінку весну. Ароматом квітів перших День святковий огорнув. Він вітання наші щирі Передасть всім дамам милим, Щоб жили в добрі і мирі Щоб здійснились їхні мрії, Щоб коханими були, Щоб у радості цвіли.



В чудову пору, коли настає весна і на вулицях з’являються перші весняні квіти, в кожному домі, в селі і в місті відзначається велике свято – Міжнародний день – 8 березня.
Ось і ми зібралися, щоб вшанувати і поздоровити всіх дорогих наших жінок.
Ми вітаємо  всіх жінок, наших мам, бабусь, сестер. Всіх кого ми знаєм і не знаєм. Всіх хто живе поруч з нами і далеко від нас. Посивілих жінок і молодих дівчат. Низький уклін Вам, дорогі жінки, милі мами і бабусі. На святі всі присутні отримали подарунки від жіночого ансамблю «Молодички», від прекрасних дуетів – Віри Плотнікової та Галини Мілєвської, Валентина Данилюка та Галини Мілєвської, від дитячих  танцювальних колективів  «Барвіночок» та «Елегія». Звучали пісні у виконанні Катерини Чопій та Ольги Федик, Влади Ярощук, Віки Мілєвської. Олена Єрух подарувала  неперевершену композицію на слова Тараша Шевченка «Утоплена». Звичайно, коронними номерами були пісні у виконанні справжнього цінителя жіночої вроди Валентина Данилюка.  Жодне свято не обходится без «вічного» ведучого, майстра слова Реут Ігоря Григоровича і без маленьких ведучих – Олега Гожельника та Тетяни Голяки. Величезна подяка всім за допомогу.
  Милі жінки, я щиро вам бажаю:
Будьте щасливі і в квітні і в маю,
Сьогодні і завтра  і тисячу літ,
Бо на жінках тепер держиться світ.
Хай сонце гріє вам тепліше
І світять зорі золоті
Хай 8 березня частіше буває.

Немає коментарів:

Дописати коментар